ΚΟΛΛΑ SUPER FAST

super

Κυανοακρυλική κόλλα CA (ενός συστατικού) ταχείας συγκόλλησης. Κατάλληλη για όλους τους συνδυασμούς υλικών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
Προαιρετικός ανοικτός χρόνος αναμονής 20 λεπτών
Διόρθωση στη συγκόλληση
Απολύτως διαφανής
Εύκαμπτη, αδιάβροχη, με αντοχή σε ζέστη – κρύο
Πώμα που αλλάζει
Διατίθεται σε πολλές και μεγάλες οικονομικές συσκευασίες
Δεν ενδείκνυται για tefflon, πολυαιθυλένιο (ΡΕ), πολυπροπυλένιο (ΡΡ)
Εισάγεται συσκευασμένη από τη Γερμανία με κωδικό παρτίδας παραγωγής και εγγύηση για έναν (1) χρόνο
Συντηρείται καλύτερα σε ψυγείο ή κατάψυξη
Συσκευασίες: 20 gr, 500 gr

Κατάλληλη για: Ξύλο, μελαμίνη, MDF, λουστραρισμένες επιφάνειες, σίδηρο, αλουμίνιο, μπρούτζο, χαλκό, μέταλλα, πορσελάνη, ελεφαντόδοντο, μάρμαρα, κεραμικά, πλακάκια, ABS, PMMA, PVC, plexiglass, πολυστερίνη, εύκαμπτα & άκαμπτα πλαστικά, φελιζόλ, λάστιχο, νεοπρέν – νεοπρέν super, χαρτί, δέρμα, έβενο, βακελίτη, χρυσό, ασήμι, μουράνο, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, γύψο, γυαλί κ.άλ.

Οι προς συγκόλληση επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνη, λάδια, λιπαρά στοιχεία, σκουριές, γράσα. Αν οι προς συγκόλληση επιφάνειες είχαν κολληθεί κατά το παρελθόν, η παλιά κόλλα πρέπει να ξυστεί και να απομακρυνθεί.
Το γυαλί πρέπει να καθαρίζεται με οινόπνευμα πριν από τη συγκόλληση. Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από το προϊόν όταν πραγματοποιείτε τη συγκόλληση σε θερμοκρασία δωματίου 18°C περίπου.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα συγκολληθέντα μέρη πρέπει να μένουν ακούνητα για μερικά λεπτά, χωρίς να δοκιμάσετε αν έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει πλήρως συμπαγής η συγκόλληση εξαρτάται από το υλικό της επιφάνειας. Ανάλογα με τα εκάστοτε υλικά, η κόλλα στεγνώνει/σκληραίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, μετά από 8 ώρες οποιοδήποτε υλικό θα έχει συγκολληθεί.

Καθαρίζετε το αποσπώμενο πώμα κι έπειτα τοποθετείτε το σωληνάριο σε όρθια θέση και το διατηρείτε σε ψυχρό μέρος (ψυγείο – κατάψυξη).

ΠΡΙΝ: Με TURBO TOP-CLEAN ή με κοινά καθαριστικά, όπως οινόπνευμα, νέφτι, White spirit, διαλυτικό νίτρου κ.άλ.
META: Το υλικό που θα περισσέψει μπορεί να καθαριστεί – νωπό – με οινόπνευμα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ gr
511SF10020W 24 20
511SF10500W 1 500