Κόλλα μονταρίσματος ακρυλικής βάσης (νερού), μη τοξική. Ιδανική για συγκολλήσεις και συνδέσεις που απαιτούν ελαστικότητα. Επαγγελματική
ποιότητα με ISO 9001.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
Αντοχή σε θερμοκρασία Από -20°C έως +75°C
Χρόνος προσαρμογής 10 – 15 λεπτά
Χρόνος σκλήρυνσης 24 ώρες (σε στεγνές συνθήκες)
Αποθήκευση Περίπου 12 μήνες (σε κλειστή
συσκευασία και θερμοκρασία
συντήρησης +5°C έως +25°C)
Χρώματα Λευκή
Συσκευασία Φύσιγγα 280 ml

Σε είδη υγιεινής, αυτοκινητοβιομηχανία, βιομηχανία, σκάφη αναψυχής, τροχόσπιτα, επισκευές, ξύλα, σκληρά και μαλακά πλαστικά (PVC, ABS,
Plexiglass, Πολυστερόλη κ.άλ.), ηλεκτρολογικά κανάλια, πέτρες, μέταλλα, οικοδομικά υλικά, μάρμαρα, κεραμικά, πλακάκια, γύψο, σοβατεπί,  πηχάκια, ροζέτες οροφής, επιγραφές, φελλό, Styropor – Φελιζόλ, εκτός ΡΕ, ΡΡ και ασφαλτικές επιφάνειες.Η μία επιφάνεια πρέπει να είναι πορώδης.

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνες, λιπαρά στοιχεία και παλιές κόλλες. Για να εφαρμόσετε το υλικό, κόβετε το ρύγχος ανάλογα με το πάχος που θέλετε. Τοποθετείτε το φυσίγγι στο πιστόλι. Εφαρμόζετε την κόλλα σε γραμμές ή την απλώνετε με σπάτουλα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια ανάλογα. Διορθώνετε τη σύνδεση. Σε βαριά αντικείμενα, τα συγκρατείτε πιέζοντάς τα και καθαρίζετε τα περισσεύματα κόλλας μέσα σε 5 λεπτά. Το υλικό ΒΑΦΕΤΑΙ μόλις σκληρύνει εντελώς. Οι επιφάνειες πρέπει να παραμείνουν σταθερές για 24 ώρες.

ΠΡΙΝ: Με TURBO TOP-CLEAN ή με κοινά καθαριστικά, όπως οινόπνευμα, νέφτι, White spirit, διαλυτικό νίτρου κ.άλ.
META: Το υλικό που θα περισσέψει μπορεί να καθαριστεί – νωπό – με οινόπνευμα ή, διαφορετικά, το αφαιρείτε με σπάτουλα ή μαχαίρι.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ml

ΑΠΟΧΡΩΣΗ

98411 6/25 280 Λευκό