Έντονο ενισχυτικό χρώματος που απωθεί το νερό και δρα κατά των λεκέδων. Προστατεύει το υπόστρωμα από το νερό, τη ρύπανση, τη βρωμιά και τους λιπαρούς λεκέδες, ενώ δίνει έντονη γυαλάδα και αφήνει την επιφάνεια να αναπνέει.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πολλαπλή χρήση: Ιδανικό για όλα τα πορώδη υλικά, εσωτερικά και εξωτερικά. Κάνει το καθάρισμα πιο εύκολο: Υγρά και λεκέδες έχουν μειωμένη διαπεραστικότητα στο υπόστρωμα στο οποίο εφαρμόζεται το προϊόν, με αποτέλεσμα να διατηρεί τη νέα του εμφάνιση για πολύ περισσότερο καιρό.
Αποτέλεσμα που διαρκεί χάρη σε Νέα τεχνολογία: Πολύ καλή προστασία από ακτίνες UV και τις καιρικές συνθήκες. Διατηρεί τη γυαλάδα για πολύ περισσότερο.
Φιλικό προς το περιβάλλον: Προϊόν υδατικής βάσης, χωρίς διαλύτες, με χαμηλά ποσοστά ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις). Συσκευασίες: spray 400 ml & 2 kg

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε επιφάνειες εργασίας, πατώματα, τοίχους, σκάλες, πλακόστρωτα, γλάστρες, κράσπεδα πεζοδρομίου, ασβεστόλιθο, τερακότα, γρανίτες, μάρμαρα, φυσικά και τεχνητά πετρώματα κ.άλ. Κατάλληλο και για ταράτσες, μπαλκόνια, ντεκ πισίνας κ.άλ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόζετε το προϊόν σε καθαρή, στεγνή επιφάνεια, χωρίς σκόνη ή λιπαρά στοιχεία (απαραίτητο και για την αρχική δοκιμή). Μην το χρησιμοποιείτε σε βροχερό ή πολύ ζεστό καιρό. Θερμοκρασία εφαρμογής μεταξύ 10°C και 30°C. Προστατεύετε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δεν θα εφαρμοστεί το προϊόν. Ψεκάζετε από απόσταση 20 εκ. μία λεπτή και ομοιόμορφη στρώση. Προσοχή : Μην ψεκάσετε υπερβολική ποσότητα, διότι όλο το προϊόν πρέπει να απορροφηθεί από την επιφάνεια. Μετά από την χρήση, τοποθετείτε την κεφαλή αεροζόλ προς τα κάτω και πατάτε το στόμιο ώστε να περάσει αέρας. ΦΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ: Δέκα (10) λεπτά μετά από την εφαρμογή, το υλικό πρέπει να σκουπιστεί με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδια. Στις μεγάλες επιφάνειες, εφαρμόζετε το προϊόν κατά τμήματα, ώστε να μην περπατήσετε πάνω στο προϊόν κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος. Ασφαλές στέγνωμα: 12 ώρες. Βέλτιστη απόδοση: σε 7 ημέρες

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ml/kg
5721380400 6 400ml
5721382000 4 2kg

*Διατίθεται σε άλλες συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά Εγχειρίδια

MSDS