ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. βασίζει την καθημερινή της λειτουργία όσο και τον στρατηγικό της σχεδιασμό σε 3 αξίες:

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συγκολλητικών υλικών, με κεντρικό επιχειρησιακό ρόλο, επικεντρώνεται  στην εύρεση πρωτοποριακών και εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά με τα οποία εμπλουτίζεται η ήδη ευρύτατη γκάμα προϊόντων Συγκόλλησης, Σφράγισης, Μόνωσης και Στεγανοποίησης.

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Εκ πεποιθήσεως προσανατολισμένοι στην ποιότητα, λειτουργούμε με σύστημα ΙSO 9001: 2015. Η βαθιά αφοσίωση στην ποιότητα μας οδηγεί στην επιλογή των ποιοτικότερων προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και στη συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ


Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στηρίζει καθημερινά οποιονδήποτε από τους 7.500 πελάτες της Διαλυνάς Α.Ε. σε Ελλάδα και Κύπρο με τη λεπτομερή γνώση των δυνατοτήτων κάθε προϊόντος.   Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στο να αντιλαμβάνεται γρήγορα το ζήτημα που αντιμετωπίζετε  και να προτείνει το βέλτιστο προϊόν για κάθε εφαρμογή.

Η εκπαίδευση του προσωπικού μας στην επίλυση κάθε είδους Προβλήματος Στεγανοποίησης, Κόλλησης, Μόνωσης ή Σφράγισης, που αντιμετωπίζει ένας πελάτης είναι πρωταρχικής αξίας και σε αυτήν βασίζεται η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Κάθε μέλος του  προσωπικού μας έχει θητεύσει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών προκειμένου να έχει μια σφαιρική εικόνα των προϊόντων και των πιθανών εφαρμογών αυτών.

Πέραν της βαθιάς τεχνογνωσίας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας βασίζεται στην ταχύτατη εξυπηρέτησής τους, λόγω της μεγάλης παρακαταθήκης προϊόντων και παρελκομένων στην ιδιόκτητη αποθήκη μας αλλά και του αξιόπιστου Τμήματος Διανομών που αναλαμβάνει τις πιο επείγουσες και δύσκολες αποστολές με επιτυχία.

7820 Ευχαριστημένοι Πελάτες
1543 Τεχνικές Εκπαιδεύσεις
17 Μέλη Ομάδας
5 Εγκαταστάσεις

…και συνεχίζουμε

Όραμα

Αφοσίωση στην τελειότητα είναι το όραμα της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. που ξεκίνησε το 1958.

Το ίδιο όραμα έχουμε και σήμερα και ο στόχος μας για το μέλλον είναι η σωστή επιλογή συνεργατών και η καλύτερη εξυπηρέτηση τους (Κανένας συμβιβασμός στην Ποιότητα και στην Εξυπηρέτηση), έτσι ώστε η ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. με την διεύρυνση εξειδικευμένων σημείων πώλησης, καθώς και νέων προϊόντων να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις λύσεις στην Συγκόλληση, Σφράγιση, Μόνωση και Στεγανοποίηση.

Γνωρίστε μας καλύτερα

ic

DIY

Σφράγιση-Κόλληση-Στεγανοποίηση

ic

MARINE

Σφράγιση-Κόλληση-Στεγανοποίηση

ic

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Σφράγιση-Κόλληση-Στεγανοποίηση

ic

ΟΙΚΟΔΟΜΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Σφράγιση-Κόλληση-Στεγανοποίηση

Οι παρουσιάσεις μας

Η εταιρεία ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε.

Η ιστορία μας με ένα βίντεο

Ο ψηφιακός μας κατάλογος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικό

Μπουμπουλίνας 6
142 34 Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τηλ. : 210 2713.333 – 2712.333
Fax : 210 2710.888
E-mail: info@dialinas.gr

Τμήμα Πωλήσεων: sales@dialinas.gr

Λογιστήριο: accounts@dialinas.gr

Υποκατάστημα

Ομορφοκκλησιάς 31 & Ανδρ. Δημητρίου 31
142 34 Νέα Ιωνία, Αθήνα,

Τηλ. : 210 2713.333 – 2712.333
Fax : 210 2710.888
E-mail: info@dialinas.gr

Τμήμα Πωλήσεων: sales@dialinas.gr

Λογιστήριο: accounts@dialinas.gr