Απωθητικό λεκέδων, που προστατεύει και αδιαβροχοποιεί επιφάνειες όπως χαλιά, καναπέδες, υφάσματα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή. Απωθεί το νερό και τα λίπη, ενώ κάνει τα υγρά (κρασί, καφές, τσάι, αναψυκτικά) να σχηματίζουν σταγόνες στην επιφάνεια, χωρίς να διεισδύουν. Ιδανικό για φυσικά και τεχνητά υφάσματα Είναι αόρατο, δεν αλλοιώνει το χρώμα, την αρχική εμφάνιση και την αίσθηση της υφής. Συντηρεί τα υφάσματα στα οποία έχει γίνει εφαρμογή, βοηθώντας τα να διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση για περισσότερο. Συσκευασίες: σπρέι 400 ml

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εφαρμόζεται σε: Καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζομάντηλα, αμπαζούρ, χαλιά,  μοκέτες, ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ρούχα και φόρμες εργασίας, παπούτσια, ομπρέλες θαλάσσης κ.λπ. Κατάλληλο για χρήση σε: βαμβάκι, λινό, βελούδο, δέρμα, σουέτ, μαλλί κ.άλ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάζετε ομοιόμορφα σε στεγνό και καθαρό υπόστρωμα, φροντίζοντας να μην εμποτιστεί. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόζετε 2 επάλληλες στρώσεις.
Στεγνώνει σε 40 λεπτά. Η δράση δημιουργίας σταγόνων επιτυγχάνεται μετά από 24 ώρες. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μετά από κάθε πλύσιμο του συγκεκριμένου υφάσματος. Το προϊόν θα προστατέψει 4-5 m² υφάσματος ή δέρματος και 3-4 m² χαλιού ή μοκέτας. Συμβουλές σε περιπτώσεις τυχαίων λεκέδων: Ενεργήστε αμέσως, ταμπονάροντας το σημείο με απορροφητικό χαρτί, χωρίς να τρίβετε. Για πυκνούς, λιπαρούς λεκέδες, αφαιρέστε πρώτα το  πλεονάζον υλικό με ένα μαχαίρι.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ml/lt
5725150400 12 400

*Διατίθεται σε άλλες συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά Εγχειρίδια

MSDS