Απωθητικό νερού, λιπαρών ουσιών και λεκέδων. Ιδανική προστασία όλων των υλικών χαμηλού και πολύ χαμηλού πορώδους (π.χ. μάρμαρα και γρανίτες).

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Προστατεύει τα οικοδομικά υλικά χαμηλού πορώδους από τη διείσδυση νερού, βρωμιάς και λιπαρών λεκέδων. Επίσης, έχει την ιδιότητα να αντιστέκεται στη διείσδυση αδύναμων οξέων (χυμοί φρούτων, κέτσαπ κ.λπ.). Περιορίζει την ανάπτυξη βρύων και λειχήνων και προλαμβάνει ζημιές από παγετό. Διευκολύνει το καθάρισμα και καθυστερεί τη συγκέντρωση επιβλαβών υλικών. Υψηλή ανθεκτικότητα στην τριβή και την ακτινοβολία UV (δεν κιτρινίζει). Αφήνει το υλικό να αναπνέει, δεν αλλάζει το χρώμα του. Άοσμο, χωρίς σιλικόνη, μη τοξικό. Συσκευασίες: σπρέι 750 ml & 2 lt

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κατάλληλο για: μάρμαρο, γρανίτη, σχιστόλιθο, κεραμικά, βερνικωμένες και κρυσταλλωμένες επιφάνειες, πήλινη πορσελάνη και όλες τις ομαλές ανόργανες επιφάνειες, ιδίως χαμηλού πορώδους υλικά από πυριτιούχο ασβεστόλιθο. Χρησιμοποιείται για αποκατάσταση/ανακαίνιση ή σε νέες κατασκευές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε βροχερό ή πολύ ζεστό καιρό. Θερμοκρασία αέρα και υλικού μεταξύ 5° και 30°C. Προετοιμασία υποστρώματος: Εφαρμόζετε το  προϊόν σε καθαρό, στεγνό υπόστρωμα, χωρίς σκόνη ή λιπαρές ουσίες. Χρησιμοποιείτε το προϊόν από το δοχείο του. Ανακινείτε καλά πριν από την χρήση. Κάνετε πάντα μία δοκιμή σε ένα μικρό, κρυμμένο τμήμα της επιφάνειας. Η επιφάνεια πρέπει να εμποτιστεί με μια μόνο εφαρμογή, με βούρτσα, ρολό βαφής ή ύφασμα από μικροΐνες ή πανί. Αφήνετε το προϊόν να διεισδύσει και να στεγνώσει (από 10 έως 60 λεπτά, ανάλογα με το πορώδες και τη θερμοκρασία της επιφάνειας). Μην εφαρμόζετε υπερβολική ποσότητα, αφαιρείτε το περίσσευμα με ένα καθαρό ύφασμα, προτού στεγνώσει το προϊόν.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ml/kg
5721430750 6 750ml
5721432000 4 2kg

*Διατίθεται σε άλλες συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά Εγχειρίδια

MSDS