Προϊόν υδρόφοβο, ελαιόφοβο και ενάντια στα γκράφιτι, που προστατεύει όλα τα πορώδη οικοδομικά υποστρώματα από τη διείσδυση νερού, ρύπανσης, σκόνης και λιπαρών λεκέδων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή.
Απόλυτη προστασία για εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους.
Περιορίζει την ανάπτυξη βρύων και λειχήνων, τη διείσδυση μελανιού και χρωστικών και
αποτρέπει τις ζημιές λόγω παγετού.
Διευκολύνει τον καθαρισμό και επιβραδύνει τις αποθέσεις υλικών.
Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία, δεν κιτρινίζει.
Συσκευασία: 2 lt

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ιδανικό για την προστασία όλων των πορωδών επιφανειών, όπως τοίχοι, προσόψεις, δάπεδα, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι ψησταριάς (BBQ) και γύρω από πισίνες, στέγες, πάγκοι, αρμοί πλακιδίων κ.άλ. Κατάλληλο για φυσική και τεχνητή πέτρα. Μην το εφαρμόζετε σε υλικά με πυκνούς πόρους και σε οργανικά, μεταλλικά ή αδιάβροχα υλικά. Χρησιμοποιείται για αποκατάσταση παλαιών επιφανειών ή σε καινούργιες κατασκευές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μην εφαρμόζετε το προϊόν κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης ή όταν ο καιρός είναι πολύ ζεστός. Η θερμοκρασία του αέρα και του υποστρώματος θα πρέπει να είναι μεταξύ 5°C και 30°C. Προετοιμασία υποστρώματος: Τα υποστρώματα  πρέπει πάντοτε να είναι στεγνά, καθαρά και χωρίς σκόνες. Χρησιμοποιείτε το προϊόν κατευθείαν από το δοχείο. Ανακινείτε καλά το δοχείο πριν από την χρήση. Κάνετε πάντα μία δοκιμή σε ένα μικρό κρυφό τμήμα του υποστρώματος.
Εφαρμόζετε με βούρτσα, ρολό ή μονάδα ψεκασμού χαμηλής πίεσης. Το υπόστρωμα πρέπει να εμποτιστεί σε σημείο κορεσμού με μία εφαρμογή ή με 2 διαδοχικές εφαρμογές “υγρό στο υγρό”. Μην εφαρμόζετε παραπάνω προϊόν. Αφαιρείτε το πλεονάζον προϊόν προτού στεγνώσει. Σε κάθετα υποστρώματα, εφαρμόζετε πάντοτε από κάτω προς τα πάνω. Πάντα καθαρίζετε τον εξοπλισμό με νερό. Ασφαλές στέγνωμα: 24 ώρες. Τα βέλτιστα αποτελέσματα (π.χ. αφαίρεση γκράφιτι) επιτυγχάνονται μετά από 7 ημέρες. Διατηρείτε το προϊόν σε ξηρό μέρος (μεταξύ 5°C και 30°C). ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αραιώνετε το προϊόν και μην το αναμειγνύετε με άλλα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ lt
5721002000 4 2

*Διατίθεται σε άλλες συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά Εγχειρίδια

MSDS