Υψηλής απόδοσης απωθητικό νερού, που παρέχει διάφανη προστασία σε όλα τα πορώδη υλικά, όπως πέτρα και μπετό.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εισχωρεί βαθιά στους πόρους του υλικού ώστε να το καταστήσει αδιαπέραστο και αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις της υγρασίας: διηθήσεις, όξινη βροχή,  διάβρωση, κύκλος ψύξης / απόψυξης, ανάπτυξη βρύων και λειχήνων, νιτρικό κάλιο κ.λπ. Εντελώς άχρωμο μετά την εφαρμογή, δεν αλλάζει το χρώμα του υλικού, δεν δημιουργεί φιλμ Αφήνει την επιφάνεια να αναπνέει Προστατεύει ενάντια στο νερό, την υγρασία και τον παγετό Έχει επίσης δράση κατά της σκόνης και σκληραίνει την επιφάνεια των υλικών Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV, δεν κιτρινίζει με τον καιρό, επιβραδύνει την φθορά του υλικού Φιλικό προς το περιβάλλον, προϊόν υδατικής βάσης, χωρίς διαλύτες, με χαμηλά ποσοστά ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις). Συσκευασίες: 1 lt & 5 lt

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Είναι ιδανικό για την προστασία τοίχων, σκεπών και όλων των εξωτερικών κάθετων πορωδών υποστρωμάτων, όπως φυσική πέτρα, σκυρόδεμα, επίχρισμα, τούβλα, τερακότα. Προστατεύει τα υποστρώματα από πλακάκια, καθώς και το ξύλο και τα ελαφριά κράματα (αλουμίνιο, χρώμιο, χαλκός, ψευδάργυρος, κλπ.). Χρησιμοποιείται για αποκατάσταση ή σε καινούργιες κατασκευές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία υποστρώματος: Εφαρμόζετε το προϊόν σε μια στεγνή, καθαρή επιφάνεια χωρίς σκόνη και λάδια. Χρησιμοποιείτε το προϊόν σκέτο, μην το αραιώνετε. Ανακινείτε καλά πριν από την χρήση. Κάνετε πάντοτε μια προκαταρκτική δοκιμή. Εφαρμόζετε με βούρτσα, ρολό ή μονάδα ψεκασμού χαμηλής  πίεσης. Το υπόστρωμα πρέπει να εμποτιστεί σε σημείο κορεσμού με μία εφαρμογή ή με 2 διαδοχικές εφαρμογές «υγρό σε υγρό» ανάλογα με το πορώδες. Εφαρμόζετε πάντοτε από κάτω προς τα πάνω, χωρίς να υπερφορτώνετε το υπόστρωμα. Πάντα καθαρίζετε τον εξοπλισμό με νερό. Διατηρείτε το προϊόν σε ξηρό μέρος (μεταξύ 5°C και 30°C). Ασφαλές στέγνωμα: 24 ώρες.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ lt
5720201000 8 1
5720205000 4 5

*Διατίθεται σε άλλες συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά Εγχειρίδια

MSDS