Προϊόν επανορθωτικής και προληπτικής δράσης που καταστρέφει πλήρως όλη την παρασιτική βλάστηση (βρύα, λειχήνες, φύκη και μύκητες), η οποία κατόπιν απομακρύνεται από τη βροχή ή με απλό βούρτσισμα, και εμποδίζει την γρήγορη επανεμφάνισή της.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατάλληλο για όλους τους τύπους υλικών, δεν επηρεάζει τα υλικά όπου εφαρμόζεται.
Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος εμποτίζουν το υλικό και περιορίζουν τον πολλαπλασιασμό
της μούχλας, καθιστώντας δυσκολότερη τη βλάστηση των παρασιτικών φυτών.
Υπολειμματική δράση που διαρκεί από 1 έως 3 έτη μετά την εφαρμογή (ανάλογα με τον τύπο
του υλικού και την έκθεση).
Συσκευασία: 1 lt, 5 lt

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σε εξωτερικούς χώρους, σε υλικά όπως τερακότα, σχιστόλιθος, σκυρόδεμα, φυσική πέτρα, άσφαλτος, επιστρώσεις, ξύλο, σύνθετα ή συνθετικά υλικά, γυαλί κ.λπ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία υποστρώματος: Αν τα βρύα είναι πολύ πυκνά, βουρτσίζετε πριν  από την εφαρμογή. Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί έως και 1:2 στην περίπτωση προληπτικής εφαρμογής. Όταν εφαρμόζεται προληπτικά πριν από τον χρωματισμό, το ANTI-M GUARD® 24 μπορεί να αραιωθεί σε αναλογία 1 (όγκος προϊόντος) προς 2 (όγκους νερού) και να ψεκαστεί πάνω στο υπόστρωμα, πριν από τον χρωματισμό. Μην προχωρήσετε στον χρωματισμό έως ότου το υπόστρωμα να έχει στεγνώσει εντελώς. Ανακινείτε καλά το προϊόν πριν από την χρήση. Κάνετε πάντοτε μια προκαταρκτική δοκιμή. Εφαρμόζετε με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης, ώσπου το υπόστρωμα να εμποτιστεί. Αφήνετε να δράσει για 10 έως 15 ημέρες. Τα υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν με βούρτσισμα ή με τη βοήθεια της φύσης (βροχή). Ωστόσο, αν βρέξει κατά τις πρώτες 48 ώρες μετά από την εφαρμογή, το προϊόν ενδέχεται να διαλυθεί και θα πρέπει να ξαναψεκασθεί. Καθαρίστε τον εξοπλισμό με νερό. Για να αποφύγετε την επανεμφάνιση βρύων, συνιστάται η προστασία της επιφάνειας με ProtectGuard® ή ImperGuard®.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ lt
5771001000 6 1
5771005000 4 5

*Διατίθεται σε άλλα χρώματα και συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά Εγχειρίδια

DDA-GR.pdf