32

Πολύ ισχυρό συγκολλητικό/σφραγιστικό, με πολύ υψηλή αρχική συγκράτηση, μεγάλης αντοχής, ταχείας σκλήρυνσης και μόνιμα ελαστικό ενός συστατικού με βάση SMP-Υβριδικό Πολυμερές. Είναι ουδέτερου πολυμερισμού, άοσμο, χωρίς διαλύτες σιλικόνες και ισοκυανίτες. Ωριμάζει με την υγρασία. Φιλικό στο περβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
Σκληρότητα κατά Shore-Α(DIN 53505)μετα από 7 ημερες αποθηκευσης σε +23Ο c/50% υγρασια   58
Συντελεστης επιμηκυνσης 100% και +23Ο c (din 53504 s2) με αποθηκευση για 7 ημερες σε +23Ο c/50% υγρασια   > 2,2Ν/mm2
Επιμηκυνση κατά την θραυση (din 53504 s2) με αποθηκευση για 7 ημερες σε +23Ο c/50% υγρασια    > 200%
Αντοχη στον εφελκυσμο (din 53504 s2) με αποθηκευση για 7 ημερες σε +23Ο c/50% υγρασια    > 3,2Ν/mm2
Στερεοτητα Παστοειδές με καλή σταθερότητα
Χρονος επεξεργασιας σε +23Ο c/50% υγρασια  max. 8 λεπτά
Τελικη σκληρυνση σε +23Ο c/50% υγρασια Μετά από 24 ώρες > 3.0mm
Μετά από 48 ώρες > 4.5mm
Πυκνοτητα σε +23Ο c/50% υγρασια 1.41 ± 0.05 g/cm³
Μεταβολη ογκου μετα την σκληρυνση
(din en iso 10563)
  ≤ 10 %
Αντοχη σε θερμοκρασιες εώς +90Ο C Για max. 10 λεπτά έως +200°C
Θερμοκρασια εφαρμογης Από +5Ο C εώς +40Ο C
Χρωματα Λευκό,Γκρί
Συσκευασια Φύσιγγα 290ml, κουτιά των 24τμχ.
Εγκεκριμένος χρονος αποθηκευσης 15 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Συνθηκες αποθηκευσης Δροσερό και ξηρό περιβάλλον

Κατάλληλο για γρήγορες συγκολλήσεις με μόνιμη ελαστικότητα σε τομείς κατασκευών της βιομηχανίας του χάλυβα, μετάλλων, αλουμινίου, ξύλου, laminate, φελλού, πλαστικών, σκυροδέματος, πέτρας, γύψου και κεραμικών, σε επενδύσεις ξύλου, ξηράς δόμησης, πλίνθους, διακοσμητικά πάνελ, μονωτικές και ακουστικές πλάκες, διακοσμητικά γείσα, επενδύσεις τοίχων, πλατύσκαλα, μονωτικά υλικά, πολυστερίνες, πλακάκια, φυσικές πέτρες, παράθυρα και περβάζια, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου, καθρέπτες, συσκευές και μηχανές, ηλεκτρική τεχνολογία, μηχανές εξαερισμού και
κλιματισμού, αμαξώματα, αυτοκίνητα, βαγόνια, κοντέινερ και πολλά άλλα. Το TURBO – FIX & GO είναι κατάλληλο για κάθε συγκόλληση.
Γενικά, τα συγκολλημένα στοιχεία δεν χρειάζονται καμία υποστήριξη μετά από την εφαρμογή της κόλλας. Προσκολλάται και στηρίζει αμέσως!

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές από σκόνη, λιπαρά στοιχεία και παλιές κόλλες. Το TURBO – FIX & GO εφαρμόζεται σε πάρα πολλές  επιφάνειες χωρίς ενισχυτικό συγκόλλησης (primer). Ωστόσο, όπου απαιτείται, συνιστάται η χρήση ενισχυτικού συγκόλλησης. Η σωστή διαστασιολόγηση των αρμών (αρθρώσεων) είναι αναγκαία για μία άριστη σφράγιση. Για να εφαρμόσετε το υλικό, κόβετε το σωληνάριο, βιδώνετε το ακροφύσιο και απλώνετε το υλικό σε γραμμές, με την χρήση πιστολιού ή με σπάτουλα, ομοιόμορφα στις προς συγκόλληση επιφάνειες. Το πάχος του υλικού εξαρτάται από την επιφάνεια των υλικών που πρόκειται να συγκολληθούν. Προσαρμόζετε τη σύνδεση μέσα σε 8 λεπτά το αργότερο. Οι επιφάνειες  πρέπει να παραμείνουν σταθερές για 24 ώρες.

Μετά από την εφαρμογή, οι αρμοί καθαρίζονται και φινίρονται με το TURBO TOP-FINISH. To TURBO – FIX & GO είναι βαφόμενο με χρώματα
βάσεως νερού. Λόγω της ποικιλίας διαθέσιμων βερνικιών και χρωμάτων στην αγορά, προτείνεται μία προκαταρκτική δοκιμή σε κάθε περίπτωση.

ΠΡΙΝ: Με TURBO TOP-CLEAN ή με κοινά  καθαριστικά, όπως οινόπνευμα, νέφτι, White spirit, διαλυτικό νίτρου κ.άλ.

META: Το υλικό που θα περισσέψει μπορεί να καθαριστεί  – νωπό – με οινόπνευμα ή, διαφορετικά, το αφαιρείτε με σπάτουλα ή μαχαίρι.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΜAXIA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ml

ΑΠΟΧΡΩΣΗ

98454 6/12/24 290 Λευκό
98457 6/12/24 290 Γκρί

*Διατίθεται σε άλλα χρώματα και συσκευασίες κατόπιν παραγγελίας